Öppna ögonen och se med kärlek på dig själv, på dina medmänniksor.

Så  vacker. Ståtlig och levande. Den lila varma färgen. Tulpanen mitt i allt.

Livet rullar på, eller hur. Det rullar på med jobb, vardagsbestyr, drömmar, ilska, glädje, sorg, konflikter och skratt. Varje dag är en gåva, brukar man säga...men hur tar vi oss an dagarna vi får? Ofta går de på rutin, vi tar för givet att vi lever, att vi är friska och fungerande...tills något händer. Då stannar vi upp och tänker "jag förstod inte vad jag hade, varför uppskattade jag inte det mer"...Att leva i nuet är något vi måste öva sig i. Att vara tacksam för människorna runt oss, för förutsättningarna vi fått. Fråga sig själv - Vad är viktigt för mig, vad stärker mig? Vad tar min energi? Hur kan jag möta denna dagen?

 

Förgängelsen...tulpanen tappar bladen och den är ett minne blott. Men så vacker den var i all sin prakt.

Ditt liv med...vare sig vi vill tänka på det eller inte så lever vi inte i denna värld för evigt. Öppna ögonen och se med kärlek på dig själv, på dina medmänniksor.

 

Ha en bra dag, även då det regnar;)

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln