Fredagsjobb och framtid

Sitter ute på altanen och jobbar undan lite för Beccasin.se. 23 grader i luften. Helt osannolikt. Passar på nu när Charlie sover brevid och Noel verkar nöjd med att bara vara.

Nästa helg bär det av ner mot Österlen på uppdrag. Ska bli så kul att plåta bröllop! Hoppas på rapsen och en blå himmel. Pluspoäng är att min man Jonathan följer med under dagen och sjunger på vigseln. Jag älskar när vi har teamwork och kan hänga lite utan barnen. Min pappa ska passa dem. Alla nöjda.


Var på jobbet igår och pratade om höstens upplägg på dansprogrammet på Sturegymnasiet. Känns förväntansfullt och kul att få undervisa igen. Längtar efter det. Fick en förfrågan som låter hur spännande som helst, utöver dansen.

 

Ha en jättebra dag och helg med för den delen!

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln