Selma och Svante

Vilken dag det blev igår! Blev spontaninbjuden till en fin vän och hennes trädgård på lite fika. Vi har velat träffa varandra hur länge som helst, men inte fått tillfälle. Jag tog vagnen och ståbrädan och Elliot på sparkcykeln och gav oss upp i de mycket vackra och lummiga kvarteren vid sjukhuset i Halmstad. Det är ju något visst med maj månad. Solen sken och luften ändrade sig ju till mycket varmare vindar igår. Fika i trädgården och barnen lekte, lekte. Härligt när det bara klickar trots att de knappt känner varandra. Lika bra att stanna på grill och sen dricka te ur den underbara kannan som Tessan har. Charlies upplevelse att krypa runt på frodigt gräs var kul att se, och sen hans talang att backa ner i trappan till altanen;)

 

När klockan närmade sig halv nio kunde vi saliga och med skitiga barnfötter rulla ner för backen med solen i ryggen. Ja, så var det faktiskt...feelgood känslan som de flesta bloggar och instagrambilder vill visa...som ibland, eller ofta döljer verkligheten i livet...Eller?

 

Det fina syskonparet Selma och Svante blev porträtterade. Här är en liten serie bilder.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln