Sköna maj och photoshoot

När både barn, fotograf, modell och modellens mamma är nöjda, glada och haft roligt - då är det en lyckad photoshoot!

Barnen nöjda då de älskar att träffa Sofia och sen att trädgården vi plåtade i var fantastisk. Charlie sov och då var mamman/fotografen nöjd med att känna på nya utrustningen och vara tacksam att efter regn kommer solsken. Sen kom Sofias mamma lägligt för att hjälpa till att gunga Charlie i vagnen, som vaknade med att ännu en bissing trängt igenom tandköttet. Här kommer några bilder från söndagens plåtning på Sofia. Studentmössan bad jag henne ta fram för att fånga lite studentkänsla i grönskan, men själv var hon student förra året.

 

Ni som ska ta studenten - håll utkik på Beccasin.se på facebook. Där kan du snart tävla om en studentfotografering!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln