Färgexplosion!

Nu blommar det! Explosion i naturen. Kokongerna som öppnas och sträcker på sig. Färgerna som förgyller vår syn. Doften som får en fyraåring att njuta och lovsjunga våren han med.

 

Gårdagens värme var verkligen som en sommardag. När regnet föll i förmiddags, trodde jag att det var kallt när jag skulle promenera och hämta Elliot, man är ju så van vid den kalla vinden. Men nej, värmen är kvar. Nya tider är här.

 

Glad Charlie vid dörren, visar upp sina fina tänder. Grannflickan och hennes framtand, som numera hänger i en lös tråd. Den ger sig inte. Ikväll kanske Gabby...

 

Det grillas som vanligt flitigt på Bergsgatan. Antingen är det vi eller våra grannar, det är bara att lägga på kött, fisk eller vad man nu har. Gjorde en god vitkålssallad med guacamole som LindaMaria inspirerade mig till, på tjejkvällen. Så god. Ikväll blir det en spontanmiddag till svärföräldrarna, Jonathan är ledig två dagar innan han jobbar helgen, så det är bara att passa på att ha helg redan nu;)

 

 

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln