Påfylld av systerskap

Kusinerna Agaton, 2 år och Charlie, snart 1 år.

 

Kom hem idag efter att spenderat gårkvällen hos min fina vän LindaMaria i prästgården i S. Ljunga och den årliga tjejkvällen. Denna gång var vi sju tjejer som kan konsten att äta och dricka gott och prata i oändlighet...Ni vet när man kollar klockan och blir besviken att den är halv tio...nästa gång halv ett och plötsligt känner vid halv tre att man borde borsta tänderna och gå och lägga sig...Sen fortsatte vi vid frukostbordet och pratade till lunch innan det var dags att återvända hem. Blev glatt överraskad över hur glad och tillfreds Charlie kändes då hans tand äntligen spruckit igenom tandköttet, och han kändes så solig igen. Puh...

 

Eftermiddagen spenderade vi med svåger och svägerska Mattias och Cecilia och deras pojkar Calle och Agaton. Vi var ute i vackra Haverdal och tittade på huset de köpt där, drack kaffe vid havet. Nu sover alla våra pojkar och Jonathan sjunger in stämmer vid sin dator.

Följ gärna med via Instagram, rebeccabeccasin.

 

Ha en skön kväll!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln