iPad...barnens bästa vän?

Nä, förhoppningsvis inte, men möjligen en god vän. Säg vad man vill om teknik och barn, men det är fantastiskt att se och höra det samspel som pågår barn emellan. På bilden här nedan sitter Moa, Meja, Noel och Elliot och umgås tillsammans, 2-7 år gamla. Alla verkar lika nöjda. Samturas är ett bra ord som mina barn använder, det ska vara rättvist och därför måste man samturas. Men det är inte heller fel att låta storebror visa och se hur det ska gå till ibland och då duger det med att titta på och umgås på det sättet. Har en vän som undervisar barn i grundskolan och hon ger oss ofta tips om bra pedagogappar där man lär sig klockan, lär sig läsa, skriva och räkna. Fantastisk grafik och lätt att förstå. Så paddan är vår vän, som man kan välja att plocka fram och lägga undan.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln