Dagens betraktelse

Fin stämning i bilden tycker jag, älskar svart/vitt och kornighet.

 

Efter en natt med tandgnissel och feber för Charlie, sover han nu sin förmiddagssömn i vagnen i trädgården och Noel sitter brevid mig och gör en teckning till bästisen. Den tänker han lägga i ett kuvert och gå runt huset och lägga i hennes brevlåda. Gulligt att de har samma adress;)

 

Precis lagt en orden till Scandinvian Photo, och uppdaterar nu hela min kamerautrustning igen, nu till ikon d800e. Det är spännande och lyxigt, men även ett behov. Min försäljning på Bildarkivet.se ökar hela tiden och jag har tackat ja till ett fåtal bröllop i sommar. En del barnporträtt är även inbokade i vår/sommar.

 

I eftermiddag väntar ett möte med min fina konstnärskollega och vän, Marie Gerhardsdotter Bloemer. Vi ska spåna idéer och tankar inför ett ev samarbete. Både jag och barnen älskar att ta bilen ut till vackra Stjärnarp.

 

Ha en bra dag alla!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln