Glad Valborg!

Ruggigt ute idag. Jag, Noel och Charlie gav oss ut i morse och stannade till och drack smoothie (till Noel) och kaffe ( för mig), på Fribergs konditori. Mysig liten stund innan vi skulle göra ärenden på stan. Funkar himla bra med Noel på cykel med stödhjul och Charlie i vagn. Valborg idag och det blåser kallt. Men det är väl så det brukar vara denna dag. Vi får helt enkelt hjälpa till och sjunga in våren. Hoppas på att se någon brasa ikväll, vi får se hur vi gör efter middagen. Minns valborgsmässoafton i Skillinge när vi var små. Då gick vi fackeltåg genom byn och slängde till slut facklan i den enorma elden vid scoutstugan intill idrottsplatsen. Våfflor åt vi efteråt vill jag minnas.

 

Ha en härlig kväll!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln