Lediga på Österlen

Långledigt tillsammans på Österlen förra veckan. Välbehövlig tid tillsammans i familjen. Bodde enkelt i vår sommarstuga vid Sandbacka strand, med utedusch och 100 m till havet. Overkligt vackert med ett tångfritt hav och vita stränder. Intervallträningen fick lyxmiljö på mornarna.

 

Spenderade en dag tillsammans med min äldsta bror Marcus och hans fru Anne. Följer deras husbygge och nu även trädgårdsplaner. Blir lätt hänförd av allt det vackra och särskilt när solen sken på en blå himmel och det faktiskt inte blåste(!) just den dagen. Lilla fina Noomi är barnens minsta kusin och det var härligt att få träffa henne. Ett solsken på 3 månader.

 

Fler bilder kommer från Skillinge och Ale stenar snart. Eller följ med via Instagram!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln