Vårkänslor och förhoppningar!

Plötsligt händer det...igen. Några plusgrader utomhus och man fylls av ny energi, nya förhoppningar om att det faktiskt går mot ljusare tider och varmare dagar. Barnen slänger av sig ytterkläderna och börjar leka nya lekar i trädgården. De ser till att vattna de små krokusarna som kommit upp några centimeter i rabatten. Jag har haft den stora lyxen att de senaste dagarna ge mig ut och springa innan middagen vid femtiden. Jorden luktar så gott! Och detta är ju bara början. Knopparna ska brista och blomma upp. Precis som vi! Jag får alltid lust att tacka för den underbara renässansen som våren innebär. TACK!

 

Charlie blir 9 månader i dagarna. En framtand är på väg i överkäken. Elliot och Noel har fått sitt rum målat och tapetserat. En takkoja är byggd av Jonathan och den blev riktigt bra. Kul med färg och galna idéer.

 

Tipsar om ett bra sätt att spara sina minnen som ligger på hårddisken - gör en fotobok. Barnen älskar att sitta och titta i sina olika fotoböcker och se hur de vuxit. Kolla in detta företagets hemsida hos Cewe fotoböcker http://www.cewefotobok.se/

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln