Sprakande träd i gult och orange

En av mina bästa vänner sedan tonåren heter LindaMaria. Tillsammans med sin man bor de i en vacker prästgård i Småland och jag och Jonathan tycker det är underbart att åka dit och känna lugnet. Denna gången blev vi bjudna på deras dotter Noomis dop. Vi fick förmånen att vara faddrar och det känns som ett fint uppdrag. Alla våra tre pojkar fick vara framme med oss vid dopfunten och be för Noomi och hennes liv. Klart att det alltid är många bollar i luften när tre barn ska vara nöjda samtidigt som pappa sjunger...precis när Charlie skulle ammas en stund och Jonathan tar första tonen, så sätter Noel en clementinklyfta i halsen...men den kom ut, genom en rejäl host.

Blev glad i hjärtat när jag ser hur Noa och Noomis prästpappa Jonas tar upp Noa vid välsignelsen i slutet av mässan. Glad över att det känns helt naturligt och varmt.

Denna vackra hösthelg. Sprakande träd i gult och orange. Lördagskvällen spenderade vi vid matbordet och våra barn var uppslukade av deras pojkes elgitarr!

 

Bilden tagen av Noomis farbror.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln