"där gick vi, jag och Jonathan, nykära för exakt 10 år sedan och nu med tre alldeles fantastiska pojkar med oss i sällskap! "

Sista veckan i september och vi är lediga tillsammans, alla fem i famljen. Tar igen den semestern vi inte fick i somras. Så otroligt skönt att bara vara. Vi fick förmånen att låna en stuga i Varberg där vi bodde några dagar. Mycket reflektion blev det då det fanns massor av detaljer i inredningen som påminde mig om min egen uppväxt i huset i Skilinge. Det är märkligt vad mycket av minnen man lagrar inom sig och som har möjligethet att väckas till liv igen...mönstret på porslinet, överkastet som liknade det vi hade med oss på stranden när vi var små. En dag på Universeum i Göteborg blev det och det kändes också rätt härligt, där gick vi, jag och Jonathan, nykära för exakt 10 år sedan och nu med tre alldeles fantastiska pojkar med oss i sällskap!

Veckan har sedan varit lugn, då halsflussen skulle hälsa på. Österlenresan får vi skjuta på litegrann...

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln