Dansare till Per Thornbergs musik

Idag är det Kulturnatt i Halmstad. I våras blev jag blev uppringd av saxofonisten Per Thornberg, och fick förfrågan att vara dansare i ett av hans projekt. Vid det telefonsamtalet var jag i nionde månaden med Charlie, och jag sa ja och hoppades på det bästa. Nu är vi här. Charlie har blivit 3 månader, sprudlande och glad. Jag är idag en dansare som dansar som en relativt nyförlöst trebarnsmamma med hela Charlies kylskåp i kroppen. Dansa kan alla, på olika sätt och med olika förutsättningar. Men det viktiga är kanske att visa att det går, att man kan njuta av vad dansen gör med kropp och sinne. I kväll tillsammans med Per Thornberg och tre andra fantastiska musiker. Vårt projekt heter Awareness och är baserat på flöde, flow. Min kropp tolkar musiken och impoviserar fritt till tonerna. En del av mina bildern från utställningen sen i somras kommer också att finnas med i bakgrunden. Kul med skapande! Ikväll den 8 sep på "035", kl 19.15-20:00.

VÄLKOMNA!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln