...måste visa några bröllopsbilder

I lördags gifte våra vänner Paula och Martin sig. Jag hade sedan länge lovat att fotografera dem, långt innan vår lille Charlie var påtänkt. Tur man har förmågan att ha många bollar i luften, och en tålig liten bebis som snällt blev ammad när mamman tyckte det var lämpligt. Det gick fantastiskt bra. Porträttplåtning vid havet, amning i bilen och sedan vigselbilder. På vigseln var även min man Jonathan solist - stort tack till Kina för att du passade Charlie under vigseln och tack kära grannar för att ni hade våra stora pojkar.

Jag vill ge ett litet smakprov på portättbilderna, där regnet först hängde i luften och lillnäbben inte alls var på humör. Men sen kom solen, brudparet sken och de två tärnorna som även är parets döttrar, fick pausa. Jag tog revanch i bildväg under vigseln senare;)

 

Paula och Martin - njut.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln