...jo, just det. Bebisen.

Förmiddagen har gått åt till bokföring, fakturer som skulle skrivas och uppladdning för Bildarkivet.se. Timmarna försvinner svindlande snabbt. För ovanlighetens skull är det rätt lugnt i magen, och ibland måste jag tänka efter och fundera på varför jag har tid att sitta med mitt företag...jo, just det. Bebisen. Men det är stor skillnad på att sitta och bokföra, sköta ekonomin och blogga om man jämför med arbetet som heltidsarbetande danslärare. Det är betydligt lugnare för kroppen. Glad för min vikarie som jag kastat över bollen till, Oscar heter han och är utibildad dansare och f.d elev till mig.

 

Bilden är tagen i Lilla Stjärnan, mellan Skillinge och Gislöv på Österlen förra våren.

 

Ps. Ni har väl inte missat att jag säljer konstvykort i min butik här på Beccasin.se?

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln