Riktning framåt

Jag planterar mina frön tålmodigt, och i den takt de har möjlighet att växa, kommer de att göra det.

Jag pratar om mitt företag Beccasin.se. Varje vår hos min kära revisor kan jag skönja en viss riktning -  framåt. Det känns fantastiskt! Jag tänker långsiktigt och försöker vara hälsosam i mina prioriteringar i livet, då jag arbetar 100% som gymnasielärare i dans och väntar vårt tredje barn. Mitt företag är inte beroende av att jag sliter ihjäl mig, utan det ska fungera som min kreativa oas, där jag får utvecklas i mitt företagande och i min fotografering. 

 

Rapporten från Bildarkivet.se visar att jag ligger på topp 20-listan som tolva. Vi är ca 90 st fotografer anslutna till byrån. Där har jag fördubblat mitt säljande detta kvartal. Men med fotografering som huvudsyssla i företaget, innebär det också stora kostnader för utrustning och investeringar. Kunde igår köpa min mobil i företaget, så nu är den vita inköpt;)

 

Nedan ser ni de tavlor som jag sålde i påsk. De såldes till nära släktningar, så jag vet inte riktigt om jag kan räkna dem som riktigt sålda...men, men. Bilden som heter Vintage hänger nu på Skillingekontoret hos Mäklarna Ekström & Co. AB.

 

Valv bakom valv såldes också. Jag hoppas på fler möjligheter att ställa ut i vår/sommar.

 

Ha en bra dag alla! Ikväll väntas det besök och övernattning hos bästa värdinnan, i Prästgården i S. Ljunga - mys.

Bilden på den charmiga second handbutiken är tagen i Helsingör. Jag lät den ramas in hos Tavlans inramning i Halmstad, med svart passpartou och svart list.

Valv bakom valv. Även den tagen i Helsingör, med en liten människa i himlaljus. Såldes med svart passpartou och svart list.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln