Snygg med mage!

Påsken firades nere i Skillinge, på Österlen. Jag älskar att vara där på påsken. Min mamma älskade också  när vi barn kom hem just till påsk, då konstrundan får byn att leva upp, våren är på väg och livet känns fullt av hopp. På den tiden då mamma levde blev det snabbt fullt hus, med oss fyra syskon som kom hem från olika delar av världen.

 

Detta år blev mysigt trots typiskt aprilväder med snö blandad med solsken. Jag fick möjligheten att ställa ut med konstgruppen Skillingarna i Skillinge. Superspännande att visa upp mina verk. Ställde bland annat ut tillsammans med min kusin Matilda Ekström Rosenberg, textilkonstnär.

 

Min egen mage växer och jag har gått in i graviditetsvecka 33, och min svägerska Marika är i v. 35. Självklart passade jag på att fota henne och hennes fantastiska mage. Mina två söner fick agera assistenter ett tag. Här ett utdrag av en serie på Marika.


© Rebecca Wallin

Bilderna är tagna utomhus mot en kalkad vägg, Nikon 70-200 mm på ett Nikonhus D700. Den sista bilden och den färgglada bilden är tagna inomhus med ljus från en Speedlight 800 i en softbox, och en reflexskärm.

 

© Rebecca Wallin

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln