Funk for LIFE

Terminen har startat och nu drar gymnasieskolona igång. Det är en speciell känsla med upprop, förväntan och nya ansikten, då eleverna kommer för att börja Sturegymnasiet. De har tre härliga år framför sig, år som på många sätt kommer finnas kvar för resten av livet.

Detta år kommer jag att vara både på Sturegymnasiet, men även undervisa i Arenahallen för Sannarpsgymnasiet. Jag gillar utmaningar och det ska bli riktigt spännande. Köksgolvet fick agera danssal här ikväll och en ny härlig koreografi har födds! En koreografi som kommer få de flesta i gung, och med ett härligt innehåll i texten - Funk for Life. Det heter låten och det är Nils Landgren och Funk Unit som spelade in den i Afrika när de arbetade med Läkare utan gränser i Kenya.

 

 

Nisse, som för övrigt bor i min hemort Skillinge och som spelade på mitt och Jonathans bröllop 2004, är en underbart inspirerande man, tillsammans med hans fina Bea. Tack för härliga samtal under min resa till dansare;)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln