Smakprov

Under en löprunda funderar jag alltid mycket, visionerar och skapar koreografier. Under en sådan runda tänkte jag att jag helt enkelt skulle samla ihop en del av mina elever och några duktiga personer från tv- och filmproduktion på Sturegymnasiet och filma en av mina koreografier. Det är en självklarhet för oss i danssalen att vi arbetar hårt, med alla de konstnärliga stilarna i dans, såsom balett, modernt och jazz. Samspelet mellan lärare och elev är också ett måste, det är helt klart en av de saker som gör jobbet så unikt. Därför vill jag ge er som tittar en liten glimt av hur det kan se ut. Koreografin gjorde jag först som en audiotiondans för våra nior som sökte programmet i våras, men sen utvecklades den och blev en härlig, kraftfull och glad koreografi som alla danseleverna på dansinriktningen fått dansa.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln