En rygg säger mycket

En bild säger mer än tusen ord, brukar det heta. En rygg ockå, tycker jag. Stolthet, glädje och förväntan säger Noels rygg här, där han vinkar och kallar på sin kompis att vi har hittat ett bra ställe att sätta upp vårt tält på.

Precis intill sjön spenderade vi en solig försommarkväll med våra vänner. Fem glada barn som njöt av vatten, lek, öppen brasa och spänningen med att sova i tält. Gabby sitter med fötterna i vattnet och blickat ut, med en lugn och fridfull ryggtavla.

Trots att sommaren knappt har börjat, uppskattar jag och Jonathan det lugn som infinner sig med regn och frisk luft. På eftermiddagen, efter att jag blivit överraskad av Kapten Rödskägg och hans kompanjon Elliot när jag kom hem från jobbet (!), gav vi oss iväg i regnkläder. Uppför trappan till Galgberget och hela skogen väntade på oss. Så skönt och befriande! Barnen fick bestämma vägen genom snår och backar, för att hitta olika stigar som vi kunde gå på. Ryggarna talar än en gång om förväntan, men också om gemenskap och tillhörighet.

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln