Livet på Bergsgatan

Noel och Olivia. Grannarna och vännerna, som hittat varandra, precis som sina äldre syskon, Elliot och Gabriella. Vi flyttade in här på Bergsgatan för drygt fyra år sedan. Elliot och Gabby var 1 år respektive 6 månader gamla. Nu springer det runt fem barn på innergården. Två pojkar och tre flickor. Huset är från 1885 och är ett av de härliga husen strax under Galgberget i Halmstad. När vi köpte det var det ett enda stort hus, på 240 kvm. Den första sommaren delade vi kök och badrum, då vi renoverade stora delar av huset. Sedan dess är huset avdelat i två hushåll, men vi delar innergård. Cykelförrådet gjordes om till en vedeldad bastu. Fyra år av renovering, grillkvällar med fina vänner, barnskratt och gråt i trädgården...denna sommaren lägger vi ut vårt gemensamma hus till försäljning. Livet tar oss vidare, vi vågade hoppa på båten och äga ett av Halmstads mest karaktärsfyllda fastighet gemensamt med vänner. Vem som nu kommer ta över återstår att se.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln