Porträtt Mormor

Vid påsk var jag nere på Österlen med barnen och Elliots kompis Gabby. Det var härliga dagar med solsken, vitsippor, lek och mys. På hemvägen åkte vi förbi min mormor Brita, för att ge henne en liten inflyttningsblomma då hon nyligen flyttat till en mysig lägenhet.  Min mormor blir 85 år gammal nästa vecka och jag blir så glad när jag ser hur mycket kraft, glädje och liv det är i henne! Det var spännande att se hur barnen tittade, undersökte och blev lite blyga...det är inte ofta man träffar en så gammal och glad människa...men det var nog mest den breda skånskan som gjorde dem lite förvirrade...

Det blev en fin stund och jag lyssnade på mormor Britas historier om livet och tillsammans önskade vi att min mamma och hennes dotter Lena ändå vore med oss...hon är saknad, så saknad.

Visa alla  / 1 maj  / 23maj  / 29 maj 2015  / 8/8 1  / 8/8 2  / 8/8 3  / 9mån  / A&A 3  / A&A del 2  / A&A gäster  / A&A killar  / A&A killarna  / A&A4  / ale  / alicia  / Alv  / Barn  / Bilgen v 38  / Blogg  / Bottner  / Bröllop  / Bröllop i Vapnö  / Brösarps gästis  / brösarps gästis  / buss  / Calling home  / Charlie  / Cissi och Robban 1  / Cissi och Robban 2  / Cissi och Robban 3  / Cissi och Robban 4  / Cissi och Robban 5  / clara voss  / collage  / del 2  / del 3  / dop  / dop heagård  / dop heagård urval  / en gaffel kort  / Familefotografering  / Familjen Noaksson  / februaribarn  / februaribarn2  / fisk  / Fotokonst  / frösakull  / Galleri barn  / gyllebo  / hofvander  / HOME  / Ida och Henrik  / IN motion  / Isabellas photoshoot  / jen  / Jenny & Ola  / kennel  / kiviks hotell  / kiviks sista blogg  / Konstnärshem  / kusiner skilline  / Lifestyle  / Ljuset vid Haverdal  / lovro  / Lykke  / m+u  / mat  / maten på bröllop  / midsommar 2014  / midsommar1  / Midsommar2  / midsommar3  / Mobil uppladdning 2014-02-12 22:09:39  / Nordhsytt  / nr 2  / Nya hemsidan home  / nyfödd mars  / ön  / ottoalva  / ottoalva2  / Paula + Martin = sant  / Paula och Martin  / paula och martin nytt  / paulas porträtt  / PEOPLE  / people - starkskör  / people-marie  / Portfolio  / Porträtt  / Porträtt Mormor  / räkan och snyting  / Räkan och snyting urval  / rapsplåtning  / rugsforhugs  / RW bröllop  / RW FAMILJ  / s och t  / s vigsel  / s. ljunga  / simone  / Simrishamn  / skillingeemalj  / skillingefisk2  / skillnad  / SLide  / Sommarblogg  / Student Adam  / studio barfota  / Sture  / Sture_dansochfoto  / sture_filmoch kök  / sture_lärling  / sture_ljud  / Sture_miljö  / sunnerbogården  / Syskonporträtt  / t&d 1år  / tochd strand  / tonåringar och höst  / tove och daniel  / tove och daniel 100-145  / tove och daniel 50-99  / Tove och Daniels  / toves vigsel  / Trädgård  / Tullgren  / urval s 1  / urval s 2  / urval s 3  / Utställning  / valp  / vera2  / Vigseln på Österlen

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln